Veilig naar de acupunctuur in coronatijd

Geplaatst op 20 mei 2020

l

Door AcuTwente

In verband met een aangescherpt hygiënebeleid (a.g.v. de Coronacrisis) ziet u hier een aantal spelregels voor u als cliënt. We verzoeken u hiermee rekening te houden. Tegelijk voeren ook onze praktijken voeren een strak hygiënebeleid uit. Een telefonisch voorgesprek kan hiervoor noodzakelijk zijn. Onze hartelijk dank voor uw begrip.

Blijf via deze website op de hoogte van het laatste nieuws over acutwente en ontwikkelingen op het gebied van acupunctuur, kruidengeneeskunde, qigong, tuina, shiatsu en voeding. Je kunt ons ook volgen via Facebook.

Geschreven door AcuTwente

Gerelateerde berichten

De nieuwe AVG wet

De nieuwe AVG wet

Sinds 25 mei 2018 is binnen de EU de onderstaande wet in werking getreden De Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) (Engels: General Data Protection Regulation (GDPR)) is een Europese verordening (dus met rechtstreekse werking)...

Lees meer
Vanaf nu kun je ook online een afspraak maken!

Vanaf nu kun je ook online een afspraak maken!

Het is nu ook mogelijk om online een afspraak te maken. Hierbij kun je ook alvast het intakeformulier invullen en meesturen. Kies in het contactformulier de praktijk waarmee je de afspraak wilt maken. Hier kun je ook het intakeformulier downloaden en invullen.

Lees meer

Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *