Nieuwe behandelmethode: Dr. Tan‘s Balans methode

Geplaatst op 17 juni 2017

l

Door AcuTwente

Sinds kort gebruiken wij de nieuwe behandelmethode: Dr. Tan‘s Balans methode. Deze methode is effectief voor het bestrijden van pijn, bewegingsbeperkingen en/of andere sensaties in het lichaam. Deze vorm van therapie heeft in onze praktijken al zeer goede resultaten geboekt.

Nieuwsgierig geworden? Deze nieuwe behandelmethode wordt in de praktijken Enschede, Goor, Oldenzaal, Vriezenveen en Haaksbergen toegepast.  Kijk voor meer informatie bij de afzonderlijke praktijken onder het kopje pijnbestrijding of neem contact met ons op via onze contact pagina.

Geschreven door AcuTwente

Gerelateerde berichten

Veilig naar de acupunctuur in coronatijd

Veilig naar de acupunctuur in coronatijd

In verband met een aangescherpt hygiënebeleid (a.g.v. de Coronacrisis) ziet u hier een aantal spelregels voor u als cliënt. We verzoeken u hiermee rekening te houden. Tegelijk voeren ook onze praktijken voeren een strak hygiënebeleid uit. Een telefonisch voorgesprek...

Lees meer
Vanaf nu kun je ook online een afspraak maken!

Vanaf nu kun je ook online een afspraak maken!

Het is nu ook mogelijk om online een afspraak te maken. Hierbij kun je ook alvast het intakeformulier invullen en meesturen. Kies in het contactformulier de praktijk waarmee je de afspraak wilt maken. Hier kun je ook het intakeformulier downloaden en invullen.

Lees meer

Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *